top of page
Bolefloor
Bolefloor 300.jpg
vicalvi_contract_london_paris_milano_ist
Design golv med kurvade brädor 

Inför det första ekohus projektet fann vi detta vackra golv under trendspaningen och prospekteringen efter passande material och produkter. Detta trägolv som följer trädets naturliga linjer istället för raka brädor. På så sätt fås inte bara ett vackert och levande golv utan också ett golv där maximalt med golv utvinns ur varje träd. Golvet finns både som massivt golv där varje bräda är unik och kan fås i olika längder, samt som parkettgolv 13 mm med förbestämda längder. Golvet är Miljöcertifierat för ansvarsfullt skogsbruk (FSC) och kan fås i olika träslag och färger.  Priset ligger på ca 1300 kr / kvm för parkettgolvet och runt 2000 kr /kvm för det massiva golvet. Finns i tre olika kvalitetsnivåer beroende på hur mycket kvistmärken man är villig att stå ut med. 

 

För att ta in golvet till det första ekohus projektet så tog vi på oss rollen att agera agentur och återförsäljare för BoleFloor Är ni således intresserad så kontakta oss för mer info. 

7f5dcc80be2f182c393e7401002fd365.jpg

Bolefloor i första ekohuset. Tvärtemot vad många tror är golvet inte svårt att lägga. Varje bräda är numrerad och läggs som ett pussel utifrån bifogad karta. Golven måste därmed måttbeställas vilket ytterligare bidrar till minimalt spill .

Contact Us for interest in BoleFloor

Thanks for submitting!

bottom of page