top of page
_MG_7857.jpg

Bild från invigningen juni 2022. Eco Now House kommer hålla en ny stor poolfest och hållbarhetsevent juni 2023

Hyr, besök eller håll ett event i Sveriges mest moderna Ekohus

Vill du besöka huset går det bra att boka ett besök och visning kostnadsfritt.  För större sällskap styr vi gärna upp ett skräddarsytt paket som kan inkludera utbildning, prova på aktiviteter, mat och dryck. Huset går även bra att hyra både som privatperson och företag för en dag såväl som en hel vecka eller två. Du avgör om du vill att vi är på plats och serverar och tar fram en genomtänkt hållbar meny, eller om ni vill ha huset för er själva. 

 

Eco Now har en egen event-verksamhet så vill du hålla ett unikt event med hållbarhet i fokus hjälper vi gärna till med det också. 

Nedan ett urval av möjligheterna som erbjuds. Ni ser fler inslag från huset under menyn eco now house 2.0 

289803826_10158745488508034_3285595072634938833_n.jpeg

Professionella Grillmästare

Eco Now House har all utrustning som behövs för att kunna erbjuda sällskap upp till 100 personer med grillad mat. I nära samarbete med Grillmässan kan vi erbjuda professionella grillmästare och klimatsmarta menyer. Det går också bra att bara hyra huset inklusive grillar, utekök och inomhus om ni föredrar att laga maten själva.

17891446592181623.jpg

Klor-fri pool

Under perioden maj - september är vår klorfria pool öppen och tillgänglig om du hyr huset eller eller bokar ett event. Den klimatsmart uppbyggda poolen kompletteras med ett intilliggande värmande och välgörande spabad som rymmer 6 personer. Swimmingpoolen är 1.40 m djup och 7 meter lång, insynsskyddad och omgärdad av flera bekväma solsängar och utomhus lounger - samtliga del av ekohus konceptet med unika designmöbler från Op Living. 

270 kvm ekolyx

Toppmodern teknik & klimatsmarta lösningar fördelat på två plan 

Eco Now House 2.0 kan nyttjas som eventlokal, bostad eller unik upplevelse. Fördelat på två plan rymmer huset 270 Kvm uppvärmd yta med golvvärme, 2 badrum, 3 toaletter, toppmodernt kök, värmande eldstad, gym, bastu, storbildsskärmar för hemma-bio eller konferens, stabilt mesh-nätverk, ett 110 kvm stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök och direkt utgång till husets terass på framsidan och terass på framsidan med pool. 

vardagsrum.jpg
Foto från Anders.jpg

Bastu & Gym

På nedervåningen har vi byggt upp ett hållbart hemma spa. Här finns combi-bastu med funktion för både ångbastu och traditionell bastu. Intill finns ett komplett gym och "Tessla Duschen" som återvinner värme och vatten. 

Tillgång till bastu och hållbara lyx-handdukar från Svenska Juniper ingår om man bokar huset för minst en heldag. Bastun rymmer 3-4 personer. 

badrum webb.jpg

Japanska duschtoaletter 

Huset är utrustat med 3st snålspolande toaletter varav 2st är duschtoaletter. De s.k japanska duschtoaletterna är det senaste inom badrumshygiens-teknik och är egentligen inte alls från Japan utan från Tyskland och tillverkaren Geberit. Toaletterna har uppvärmd sits, automatisk öppning av locket, luktutsug, belysning, ladyshower och duschfunktion med torkning via varmluft. En garanterad upplevelse och snackis. Kan givetvis användas som traditionell toalett också. 

marie entre.jpg

Guidad
visning

Vill du boka en guidad visning av Eco Now House 2.0 finns flera möjligheter. För nyfikna gäster om 1-3 personer som förbokar ett besök erbjuder vi en begränsad rundvandring och information utan kostnad. För större grupper eller där man önskar mer av ett upplägg där det kanske infår fika, utbildning, test av olika produkter eller liknande så bokas detta mot en kostnad. 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag eller ring för frågor eller för att bolla en idé. Huset ägs privat men hyrs ut och arrangeras av hållbarhetsbolaget Eco Now AB.

Kontakt: anders@econow.se   Mobil: 0704284968 

laminatgolv sovrum.jpg

Övernattning / hyra flera dagar

Vill man hyra hela huset går det bra att hyra med övernattning eller som tillfälligt boende. Vi hyr ut hela huset upp till 14-dagar. 

Huset har 5 sovrum med Svanenmärkta kvalitetsängar från bland annat Carpe Diem Beds (master bedroom). Alla sovrum är målade i ekologiska växtbaserade färger utan giftiga emissioner. Alla sovrum har även FTX ventilation. 

aura-laddbox-dubbla-uttag.jpeg

Elbils laddning

Det finns två parkeringsplatser till huset som också har tillgång till elbilsladdning. Aura från Svenska tillverkaren Charge-Amps kan snabbladda upp till två elbilar samtidigt. 

Det stilla området erbjuder bra med möjligheter för tillfällig parkering om man till exempel vill husera ett event. Invigningen huserade över 350 VIP-gäster utan problem. 

biorum2.jpg

Biorum

På nedervåningen finns biorum med bekväm lounge soffa. Rummet är avskiljt med ljudisolerande industriväggar. Rummet är målat i Svanenmärkt mineralfärg och agerar även demorum för Geberits hållbara högtalare av återvunnen aluminium från gamla bildelar. 

Bokar du huset får till tillgång biorummet med Netflix, Disney channel,  HBO, Amazon Prime, C More med sport, samt Xbox och Playstation 5 med spel och ett helt vintage serietidnings-bibliotek. 

Inspiration

I Eco Now House hittar du de senaste IInredningstrenderna och tekniken inom det miljödrivna segmentet.

 

Inspireras av material, produkter, design, lösningar och den senaste tekniken för hus, hem och livsstil. Bland inslagen kan nämnas återvinning av regnvatten, solceller med marknadens lägsta klimatavtryck,  pool utan klor, unik hållbar möblering, ekologiska färger, det senaste inom köksteknologi, utomhus matlagning med 3 olika uppvärmningsmöjligheter, smarta hem lösningar via KNX, Philips Hue , växthus och trädgårdsdesign..  

Testa & upplev

I Ekohuset erbjuds flera möjligheter till olika typer av upplevelser och möjligheter att testa och prova på olika produkter och aktiviteter.  

  • Crescents elcyklar med koppla-av appen. 

  • Provkör elbil med någon av våra partners 

  • Lär dig grilla som ett proffs med Ofyr eller Treager. 

  • Ljudsystem! Vi riggar ett unikt hållbart ljudsystem enkom för ditt besök och erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. 

  • Provsmakning av ekologisk öl med ölexpert

  • Vårt hållbara spa , gym och duschtoaletter 

  • Matlagning med Bora induktionshäll 

Utbildning

Vi kan i egen regi och/eller i samarbete med våra partners erbjuda kurser och utbildningar för företag inom klimatberäkningar, cirkulär kemi, Cirkulär ekonomi, Hållbar kommunikation och strategi. 

Vi kan även erbjuda kurser för att måla med äggoljetempera, hållbara material och hållbar renovering samt trendspanings föreläsningar inom såväl inredning och material som inom hållbarhet. 

Kontakta oss för mer info

stol webb.jpg

Showroom
för OPLiving

Showroom för unika utemöbler

Eco Now House 2.0 är också ett showroom för OP living, vår systerverksamhet med butik för pool och utemöbler och stort urval på hållbart producerade produkter. 

I bild syns daybed från Spanska Vondom i serien FaZ och utekruka i samma serie, samt pooltak och pool. Bord och bänk från Thors-Design som gör möbler från återvunnet trä från gamla skeppsvarv är annat exempel på hållbara möbler som hittas och även kan beställas på plats. 

Kontakta oss

Fyll i formuläret och berätta vad du är intresserad av så återkommer vi med infomration och offert

Thanks for submitting!

Foto från Anders.jpg
bottom of page