top of page
outdoor-design-furniture-daybeb-faz-ramo

Sustainable design at its best

Två utmärkta exempel på hållbar design. Vondum är ett spanskt företag specialiserade på utomhusmöbler. Hållbarhet genomsyrar hela verksamheten och flera av möblerna är av återvunnen plast insamlat från haven samt gamla fisknät. Thors-design är ett Danskt företag som också har viss anknytning till vatten. Deras möbler är återvunnet trä hämtat från gamla nedlagda skeppsvarv. Både Vondom och Thors-designs möbler är gjorda för att hålla länge.  Upcycling och hållbar design när det är som bäst. Det är med stor glädje och nyfikenhet vi inleder samarbete med dessa två företag vilka vi kommer agera återförsäljare för på den Svenska marknaden. 

bordopool.jpg

Uppcyclade unika trämöbler med historia  

Det gedigna trämaterialet är redan över 50 år gammalt och härdat av havets salta vatten när det anländer till fabriken i Danmark och får nytt liv.  Varje möbel är handgjord och unik med synliga detaljer från dess historia. Möblerna kräver i princip inget underhåll och är gjorda för att hålla minst en livstid. 

outdoorfurniture-luxuryfurniture-and-fab

Beställ Vondom

Är du intresserad av Vondoms produkter kan du inledningsvis besöka deras webbsida för att se utbudet av produkter och sedan kontakta oss. 

daybed-outdoordesignfurniture-vela-ramon
bordopool.jpg

Beställ 

Thors-design

Är du intresserad av Thors-designs produkter kan du inledningsvis besöka deras webbsida för att se utbudet av produkter och sedan

kontakta oss. 

thors-gaia-ru---large-detaljer_edited.jp
bottom of page