top of page

Entréhall

Innan renovering var nedervåningen en klassisk ej uppvärmd källare. Husets framsida täcktes av en garagenedfart och port, men innanför fick ingen modern bil riktigt plats, där väntade istället en rå grön betongplatta och en snickarbänk. Att nyttja husets alla ytor på ett bättre sätt var en viktig del av renoveringen och medförde hela husets planritning gjordes om. 

 

Förvandlingen av denna döda och mörka yta till hemmets ljusa huvud entré är kanske en projektets mesta påtagliga bevis av de omfattande åtgärder som genomförts. 

Under de ljusa klinerplattorna är vattenbruen golvvärme draget. En ny trappa och passage till övervingen har skapats, en ny modern elcentral har installerats och en walk in closet har platsbyggts. Dörren efter garderoben leder in till pannrummet och dörren rakt fram in till tvättstugan. Väggarna målade med växtbaserade färgen Auro från Byggfabriken i vit/ljus gråa färgen "Pärl grå".  Skoställ från String, Blocket fynd. Golvlister i aluminium från Olive Sverige

entre inne.jpg
entreuppe.jpg

Hall övervåning

Hallen när man kommer upp för trappan inkluderar en öppen garderob från Italienska Rimadesio. Garderoben är en del av en butiks display som  fyndades när de skulle byta.  Rimadesio har för övrigt ett gediget hållbarhetsarbete med egen produktion helt driven av egna solceller. 

I bild syns även damsugaren Dyson V15 Detect som är helt grym.

Fotokonst från Canvas.se

Foto från Anders.jpg

Fler bilder 

bottom of page