top of page

Påbörja din resa till ett bättre hem!

Smartare, snyggare och mer klimatsmart. 

 

I online butiken kan du direkt beställa utvalda produkter som vi valt ut som extra klimatsmarta och därmed åtagit oss att agera återförsäljare till. Det är tillexempel elbilsladdare.

I Fyndhörnan samlar vi demoprodukter, överblivet material mm från Eco Now House som kan fyndas billigt eller tom hämtas gratis. I fyndhörnan kan man också hitta tillfälliga erbjudanden och kampanjkoder. Bläddrar du ned på denna sida hittar du produkter och lösningar till ditt hem och som kan beställas via oss men som kräver offert och dialog, dvs inte kan köpas direkt i butiken. Här hittar du designgolvet Bole floor, bänkskivor, golvvärme, produkter för regnåtervinning, eller kanske du vill boka vår byggpartner för ett större projekt? 

Butik

Elbilsladdare, Duschvärmeväxlare

Fynd hörna

Demoprodukter, erbjudanden,

 

överblivet material 

Bole floor

Svängda brädor

Miljömärkt trägolv med svängda brädor som följer trädets naturliga kurvor. På så sätt får man ut maximalt med golv från varje träd. Kan fås som massivt golv (bolefloor) eller parkettgolv (Curve 8) i olika färger och material. Golvet läggs som ett pussel, och tar inte länge tid att lägga än traditionella golv (tvärt om faktiskt om man lagt det förut). För att beställa golvet så mäter man utrymmet man vill lägga golvet i så räknar Bolefloor ut en karta och mängden golv. Minimalt spill. Unik design. Vill man ha raka brädor i ett annat rum i samma färg och stil som sitt Bolefloor så finns även traditionella raka brädor som alternativ. Kontakta anders@econow.se

eller ring 0704284968 för offert. 

Återvinn

Regnvattnet

reningsverk

Dricksvatten är en global bristvara så varför spolar vi gräsmattan, våra toaletter och tvättmaskinen med dricksvatten

Med Concleans regnvatten-tunnor leder du dagvattnet till en stor behållare som sen kan kopplas till sprinklers, vattenutkastare etc. Tar du det mer avancerade systemet Professional så kan du dessutom koppla regnvattnet till huset för ett parallellt system som då spolar toalett och andra  enheter med regnvattnet. Även reningsverk och produkter för enkilt avlopp. Vi tillhandahåller produkter och vid behov även installation om det är i Stockholmstrakten med omnejd. Läs mer om produkterna på Concleans webbsida. Kontakta oss för offert.

Giftfritt virke för altan och panel

SIOO:X

Panel och altan med hållbar impregnering

Via oss kan du beställa miljövänligt impregnerad panel och fasad till bra pris. Med eller utan montering. Besök Sioo:x webbsida för mer info om utbud av produkter eller kontakta oss direkt för konsultation. 

Bänkskivor

Vi kan förmedla bänkskivor och andra skräddarsydda lösningar i klimatsmarta materialen Dekton, Eco By Cosentino och Silestone. Vår stenhuggar partner ser till att ni får skriovrna exakt som ni önskar. 

Cosentino har exklusiva designade materialval av högsta kvalitet. Eco Now House hade dessa produkter i bägge projekt och kan starkt rekommendera dem. Dekton är särskilt unikt och kan läggas såväl utomhus som inomhus, på väggar, golv eller som specialgjorda möbler.  Läs mer på deras webbsida 

Button

Nu finns 

det grönare 

alternativ 

inom 

Betong 

Miljö 

Betong

Betong är ett fantastiskt material med många bra egenskaper och som är allt mer populärt även inom inredning. Nackdelen är att cementen som är betongens bindemedel har väldigt gör klimatpåverkan pga av sin energikrävande tillverkning. Nu finns det dock grönare alternativ för den som vill ha betongens alla goda kvaliteter och unika designkänsla men minska på sitt klimatavtryck. Vi beställer vår betong via Industribetong som minskat på cementen genom att blanda in andra bindemedel och på så sätt få ett mycket lägre klimatavtryck. Beroende på projekt och användningsområde 25-40% lägre klimatavtryck. Via oss kan du beställa denna miljövänligare betong för ditt nästa projekt. Vår byggfirma utför gärna även själva läggningen och gjutningen på plats. Kontakta oss för offert    

Golvärme

Vi förmedlar golvvärme från LK Systems med Svanenmärkta spårskivor och klimatkompenserade transporter. 

Du kan beställa produkterna med eller utan installation från oss. 

Kontakta oss för offert. 

Vattenburen golvvärme är inte bara skönt och värdehöjande, det är en energismart lösning. Framledningstemperaturen i golvvärme är mycket lägre än för element vilket kräver mindre energiförbrukning för uppvärmningen. 

LK_Logo_Systems.png
bottom of page